Over Liefs van Mirthe

Liefs van Mirthe is opgericht door Mirthe de Moel, afgestudeerd als Industrieel Product Ontwerper en met een passie voor grafisch ontwerpen en wenskaarten. Alle kaarten zijn door Mirthe zelf getekend. Kijk ook eens op de Facebook-pagina van Liefs van Mirthe

Het verhaal achter Liefs van Mirthe 

"Ik vind het leuk om post te krijgen en te versturen. Daarnaast word ik er blij van om dingen zelf te maken. Dit zorgde ervoor dat ik zelf kaarten ben gaan maken om naar vrienden en familie te sturen. Ik kreeg hier erg veel leuke reacties op, dus kreeg ik het idee om het uit te breiden. Zo is deze webwinkel ontstaan.

Ik maak tekeningen waar ik vrolijk van word. Door de tekeningen te gebruiken voor kaarten hoop ik ook andere mensen een glimlach te geven. In de huidige tijd van e-mail komt het steeds minder voor dat mensen elkaar een echt handgeschreven kaartje sturen, en brieven al helemaal nauwelijks meer. Dat vind ik jammer. Ik hoop dan ook met deze kaarten mensen weer aan te zetten tot het versturen van een kaartje. Daarom staat er ook meestel geen tekst op de kaartjes die ik maak." 

Mirthe de Moel


Oprichter Liefs van Mirthe